Verwarmde handschoenen

Bij Comfort-Producten verkopen ze de meest heerlijke verwarmde handschoenen. De verwarmde handschoenen kun je op vele momenten gebruiken, voor bijna elke activiteit of gelegenheid zijn de handschoenen geschikt. Er zijn veel verschillende handschoenen beschikbaar voor allerlei doeleinden. Zo zijn er Undergloves (onderhandschoenen), Skihandschoenen, Motorhandschoenen en Fietshandschoenen. Allemaal hebben ze een verwarmingssysteem. Zodat jouw handen deze winter lekker warm zullen blijven op wat voor gelegenheid je bent of welke activiteit je ook gaat doen.

Verwarmde handschoenen oplaadbaar

Tijdens je activiteit is het fijn om niet belemmerd te worden door koude handen, je wilt voorkomen dat je extreem koude handen krijgt. Wanneer je snel last krijgt van koude handen, al is het al ‘s avonds bij het uitlaten van de hond, dan is dat niet fijn. Hele dikke handsschoenen zijn dan ook niet altijd ideaal, voor dit soort gelegenheden zijn de dunnen en flexibele undergloves geschikt. Dat zijn geen hele dikke handschoenen maar wel verwarmde handschoenen. Voor een betere isolatie kan je je eigen handschoen eroverheen doen. Ook met werken kan je de onderhandschoenen onder je werkhandschoenen doen. Of als je simpelweg achter de computer zit en je krijgt van het stil zitten koude handen. Dan is het natuurlijk ook altijd fijn om gewoon je warmde handen te behouden.

Tal van mogelijkheden

Voor de motorrijder die ook in de winter door rijdt heb je de motorhandschoenen. De motorhandschoenen hebben tegelijkertijd ook bescherming voor je handen. Er zit een carbon protectie op dat ervoor zorgt dat je zo goed mogelijk beschermd bent. Voor de fietser die veel controle in zijn handen wil maar ook verwarming is er dit jaar ook de fietshandschoen. Ook dit zijn verwarmde handschoenen. Wanneer je grote stukken moet fietsen is het zeker met de wat koudere temperaturen erg fijn om verwarmde handschoenen te dragen. Maar ook met minder grotere stukken is het gewoon fijn om met warme handen op je gelegenheid aan te komen.

Altijd de ideale temperatuur

Alle handschoenen zijn met verwarming. Op de verwarmde handschoenen zitten drie verschillende warmtestanden. Rood is de warmste stand, blauw de middelste en wit de koudste. Zo kan je je eigen warmte bepalen wat voor jou het fijnste is. De verwarmde handschoenen kunnen tot wel 68 graden verwarmen. Je hebt de Single Heating en de Dual Heating. Dit houdt in dat je handschoenen hebt met gewone verwarming aan de bovenkant. De Dual Heating verwarmt zowel de boven als de onderzijde van de hand, deze kunnen los van elkaar worden aangezet. Met de dual heating heb je dubbel zoveel verwarming. Beide handschoenen zijn erg fijn maar met de Dual Heating heb je net even wat extra verwarming voor de momenten dat dit nodig is.

Conclusie

Verwarmde handschoenen zijn erg fijn voor verschillende activiteiten. Er zijn verschillende verwarmde handschoenen dus voor vrijwel elke activiteit is er een handschoen die geschikt is. Denk bijvoorbeeld aan de motorhandschoenen voor tijdens het motorrijden. Skihandschoenen voor als je gaat skiën. En de onderhandschoenen die je gemakkelijk onder eigen handschoenen kunt doen, bijvoorbeeld onder je eigen handschoenen of werkhandschoenen. Al met al zijn dus de verwarmde handschoenen erg fijn. Geen koude handen meer en ze zitten erg comfortabel.

Comments are disabled.