Huwelijksreis boeken

Ik en mijn vrouw gaan volgende maand trouwen. Wij willen ontzettend graag een keer naar Curaçao toe. We zijn dus bezig met het boeken van onze huwelijksreis en het leek ons het perfecte moment om met zijn tweeën naar curaçao te gaan. Na overlegd te hebben en toch nog even getwijfeld te hebben tussen Mexico en Curaçao hebben we besloten om toch onze droom achterna te gaan en hebben we de knoop doorgehakt, het word Curaçao. We gaan ongeveer 3 weken naar Curaçao.

De boeking

Om onze huwelijks en droomreis een super geslaagde reis te laten worden. Wij hebben daarom veel onderzoek gedaan en kwamen wij via Curaçao vakantie boeken bij ABC Travel terecht. ABC travel heeft ons goed geholpen met het uitzoeken van een geweldig appartement en de juiste vliegtickets. Wij hebben dankzij ABC travel voor onze huwelijksreis alles in kannen en kruiken.

Planning op Curaçao

Wij hebben ook alvast een planning gemaakt met wat wij allemaal willen gaan doen op Curaçao. Als wij aankomen gaan wij direct een auto ophalen op het eiland bij een auto verhuur bedrijf. We hebben een rode pick-up waar je ook achterin kan zitten. Deze auto gaat ons op alle plekken brengen waar wij graag willen komen. Daarnaast hebben wij ook dag tripjes gepland naar Willemstad. Hier gaan wij een kroegentocht doen samen met andere mensen die dat vooruit geboekt hebben. Wij zijn ontzettend benieuwd hoe de andere mensen zijn waarmee wij de kroegentocht gaan doen. Ook hebben wij een super gave boottocht gepland staan waarmee wij naar klein Curaçao gaan. Op de boot hebben wij onbeperkt hapjes erbij ingeboekt. Ook hebben wij onbeperkt drinken erbij inzitten. Als wij aankomen op klein Curaçao, hebben wij een barbecue samen met alle andere bootvaarders. Wij hebben in ieder geval ontzettend veel zin in onze vakantie.

Comments are disabled.